Høstplan friidrettsgruppa

Da er sommerferien 2018 historie og vi har startet opp med treninger igjen ?

Treningsdag er mandag kl 17.00 Sted vil variere, så følg med på facebookgruppen-friidrettstreninger. Førstkommende mandag 27.8 er oppmøtested Skogly, det blir spenst og hurtighet ?

I september blir det også trening hver tirsdag på Klett, kl 18.00. Dette er for alle fra 5 år (allidretten) og til så voksen du vil være. På disse tirsdagene vil vi prøve flere øvelser. Siste tirsdagstrening i september gjennomføres som klubbmesterskap i friidrett. Vel møtt 🙂

Tirsdag 28.8 kl 18 arrangerer vi Weisæth’s minneløp sammen med allidrettsgruppa. Det foregår på Skogly og vil i tillegg telle som det 4. Graver-karuselløpet ?.  Påmelding i Skibua fra kl 17.30 til 17.50.  Vinner av Minneløpet er den som kommer nærmest gjennomsnittstida av trimmerne rundt 3 km-løypa. Det vil være en egen konkurranseklasse utenom minneløpet for de som vil løpe raskest mulig. Konkurranseklassen har fellesstart kl 18.20.

Mandag 17.sept kl 18 arrangeres 5. og siste løp i Graver-karusellen for i år. Sted er Skogly. Premieutdeling etter løpet i Skibua.

Vel møtt til en aktiv og sosial høst ?
Følg med på Leinstrand il friidrettstreningers facebookside for løpende info

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *