Klubbmesterskap Friidrett 2018

Tirsdag 25 september 2018 arrangerer vi Klubbmesterskap i friidrett ved Klubbhuset på Klett. Påmelding fra kl 17.30. Start kl 18.00.

Vi gjennomfører øvelsene 60 m, kast (spyd for de store og liten ball for de små), høyde og lengde. Alle som vil kan delta, små og store. Arrangementet er i samarbeid med Trim og aktivitetsgruppa og er en del av allidrettstilbudet i LIL. Vi håper at flest mulig av barn, ungdom og voksne stiller.

Det er en del som foregår der samtidig denne kvelden så det kan bli noe parkeringsutfordring. Vi ber dere derfor respektere sperringen vi skal ette opp for 60 m og håper at de som kan bruker sykkel eller bare sko for å komme til stadion.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *