Nettbutikk for bestilling av LIL drakt

Nettbutikk for bestilling av LIL drakt er nå åpen, og vil være åpen frem til 15.11.18 med forventet levering i uke 52/1.

Her er litt informasjon om fremgangsmåte for bestilling:

1. Klikk deg inn på linken her for å komme til nettbutikken: https://trimtex.no/no/leinstrand-idrettslag/
  2. Før du kan starte å bestille må du registrere deg.
  3. Velg «Logg inn» om du allerede er registrert som bruker på trimtex.no eller “Ny konto” om det er første gang du bestiller fra oss.
  4. Tast inn leinstrand i «teamkode for innmelding» og logg inn.
  5. Du skal motta en ordrebekreftelse fra oss når din ordre har gått gjennom.

Vi anbefaler å bruke Chrome eller Firefox for at det skal fungere optimalt, f.eks vil brukere av Internet Explorer kunne oppleve noen problemer.

Lurt tips! Kommer man “bort” fra klubbsidene, kan man alltid klikke på klubbnavnet øverst på siden for å komme tilbake igjen.

Hvis noen har problemer med å logge inn, eller andre henvendelser, nøl ikke med å ta kontakt enten på support@trimtex.no eller per telefon 37 26 91 00.