1. september 2017

Fotballavdelingen

Fotballavdelingen er idrettslagets største avdeling med ca 130 medlemmer fordelt på 11 lag fra 7 år og opp til senior.

Sonespill for de yngste

Fra 6-10 år så arrangerer Trøndelag fotballkrets sonespill. Vi er i sone sør, og spiller 6 sonekvelder både på våren og på høsten. Sonekveldene er en minicup som spilles mot motstandere som er født samme året.

Seriespill

Fra 10 år så spiller man fotball i seriespill. De fleste av våre lag spiller kamper både mot lag fra Trondheim, og fra lag i «distrikts-Trøndelag».

Anlegg

På Leinstrand Idrettspark har vi en 11’er-gressbane, en 7’er kunstgressbane og en ballbinge.

Det jobbes med et nytt anlegg på Leinstrand Idrettspark i samarbeid med skøyteavdelingen og idrettslaget for øvrig. Første steg her er nytt garderobeanlegg som påbegynnes i 2017.

Treninger

Alle våre lag trener på sommerstid på gress- og kunstgressbanen på Leinstrand Idrettspark. På vinterstid har vi tilgang på bygdarommet.

Rekruttering

Fotball er så heldig at en hel del spillere kommer av seg selv. Vi starter i dag ved 7 år, dvs. våren barna går i 1. klasse. Leinstrand IL har i dag samarbeid med Byneset fotball, og kan ha samarbeidslag i de klassene der vi har få spillere.

Klubbdommere

Avdelingen ønsker seg dommere, og arrangerer dommerkurs for interesserte.

Bygdacup

Hvem er bygdas beste fotballspillere? På bygdacupen i august skal ære og berømmelse forsvares og vinnes! En familiedag med grilling og aktiviteter for barna.

Vi ønsker oss flere både jenter og gutter som vil spille fotball!