3. september 2017

Samarbeidspartnere

Leinstrand IL sender en stor takk til våre sponsorer som er med på å bidra til at vi kan holde på med det vi synes er gøy.
TUSEN TAKK!

 

Graver AS. Vi har dyktige, løsningsorienterte fagfolk som kan mye om grunnarbeid og utførelser som naturlig er en del av vårt fag, som tomtegraving, tilbygg og garasjer, vann og avløp, drenering, støttemur, betongarbeid, hage og gårdsplass, private og offentlige utemiljø. I tillegg utfører vi også snøbrøyting, strøing, feiing, gressklipping og vaktmestertjenester. Graver AS ble etablert i 2004, og har samme eierstruktur som enkeltmannsforetaket Svein Tore Sæther som ble etablert i 1997. Vi holder til i egne lokaler på Klett, 15 km sør for Trondheim sentrum. http://graver.no

 

Trondheimsregionens største boligrigg som er spesialtilpasset bygg- og anleggsbransjen.

Terminalen Rigg ligger på Heggstadmyra på Heimdal utenfor Trondheim. Boligriggen er lys og moderne og er et fullverdig og komfortabelt alternativ til hotell. Når du benytter deg av våre forpleiningstjenester får leietakere derfor tilgang til trimrom, biljard og et trivelig utearealer for grilling og sosialt samvær. Naturområder med mosjons- og turmuligheter, er også lett tilgjengelige.

http://www.terminalenrigg.no/

 

Lord Eiendom er et eiendomsutviklingsselskap som ble stiftet i 1995. Driften omfatter utvikling og salg av nærings- og boligeiendom, samt utleie av private leiligheter. Selskapet eier om lag 130 leiligheter for utleie i Trondheim sentrum, og 100 i områdene utenfor byen.

http://www.lordeiendom.no/

 

 

Vi støtter idretten!
Siden oppstarten har vi gitt over 100 millioner til idretten i Midt-norge! Ved å spille hos oss bidrar du til å gi tilbake til idrettslagene.

http://www.idrettsbingo.no/

 

Bilderesultat for sparebank 1 smn

SpareBank 1 SMN er ledende bank i Trøndelag og på Nordvestlandet. Vi er lokalisert 48 steder i 42 kommuner. Nærhet og kompetanse skal kjennetegne vårt forhold til markedet.
 Hovedkontoret ligger i Trondheim og konsernet har, med sine datterselskaper, mer enn 1400 ansatte. SpareBank 1 SMN er en regional selvstendig sparebank med lokal forankring.

https://www.sparebank1.no/

 

 

Ekra Gartneri & Hagesenter ligger rett sør for Trondheim, nærmere bestemt på Klett / Leinstrand. Både vårt produksjonsgartneri og butikken er åpen hele året. I gartneriet er det helårsproduksjon, og vi følger sesongene. Les mer om produksjonen HER. For informasjon om ferdigplen, se under Hage og Anlegg.

http://www.ekragartneri.no/

 

 

Circle K Klett tilbyr drivstoff, bilvask, kaffe og mat. i tillegg har de tilhengerutleie.

https://www.circlek.no/no_NO

 

Prøven Bil er et av midt-Norges største bilkonsern, og også en av landets største Peugeot – forhandlere. Våre 5 butikker på Oppdal, Orkanger, Rosten, Stjørdal og Verdal tilbyr alle salg av nye Peugeot person og varebiler og også et godt utvalg av brukte biler. I Trondheim forhandler vi Peugeot og Citroën, person- og varebiler samt Isuzu. Vår forhandler på Oppdal selger Peugeot, Kia og Isuzu, og på Orkanger selges Peugeot og Isuzu.

http://www.provenbil.no/forside