3. september 2017

Ut på tur

Leinstrand IL ønsker at alle medlemmer skal ha muligheter til å være med på varierte aktiviteter.

Geocaching

I løpet av 2015 har vi som mål å få på plass en serie Geocacher som en kan ha som mål å finne ved hjelp av mobiltelefonen. Les mer om geocaching her: https://www.geocaching.com/play. Det ligger allerede ute flere geocacher på Klett/Leinstrand og Bymarka (lagt ut av andre). Moro for store og små!

Leinstrandmarka

Leinstrand har sin egen inngang til Bymarka fra sør. På vinteren er det flott å starte turen fra Skogly, enten du vil gå en kortere runde i lysløypa, fyrer opp bål i gapahuken ved skileikbakken eller vil lengre innover i marka. Skogly er et godt sted å starte også på sommerstid. Det går vei/sti opp til Rønningen via Vellikvannet, og er en ikke redd for å bli litt skitten på beina er det mange stier og myrer å ta seg en tur i.

Med jevne mellomrom legger ulike ski- og friidrettsgruppa opp til turer i marka – følg med på Facebook eller her på nettsidene for å henge deg på!

Leie av friluftsutstyr

Hvis du ønsker å dra på tur alene eller sammen med andre, men mangler noe av utstyret for å få det til, er det mulig å leie dette for en rimelig penge fra  Leinstrand Utstyrssentral. Pr. i dag har de følgende utstyr til leie:

1 fjelltelt
1 fjellpulk
1 søskenpulk
1 slakk line (Singing Rock)
2 havkajakk inkl. vester, årer osv. (Seabird Design)
2 kanoer
2 sett pil og bue (Fra XXL – funker fint i både barne- og voksenbursdag)
1 turstekepanne
10 neoprenhansker